Oyun konsolonuz için mükemmel bir ortak arıyorsanız: Philips Momentum Monitör

Oyun konsolonuz için mükemmel bir ortak arıyorsanız: Philips Momentum Monitör


Philips 436M6VBPAB TV'lere göre belirgin avantajlara sahip


Amsterdam, 5 Temmuz 2018 – Gerçekten sürükleyici bir şekilde oyun oynama kolay rastlanan bir durum değildir. Günümüzde konsolda oyun oynayanlar en iyi oyun deneyimi için, sıklıkla televizyonlarına dönüyorlar. Ne yazık ki, televizyonlar konsol oyunları için pek de uygun değil.

 

Televizyonlar çok nadiren bu amaca yönelik tasarlandıkları gibi, aynı zamanda bunlarda son oyunların gerektirdiği grafik güç, işlem hızı ve ekran çözünürlüğü de bulunmaz. Peki bunun daha iyi bir alternatifi yok mu?

Philips monitörleri sayesinde, artık bu sorunun yanıtı “evet”, evet, artık daha iyi bir alternatif var

Görüntü kalitesi, mümkün olan en düşük gecikme, sürükleyici eğlence ve kullanıcı dostu deneyim, özel bir monitörü kullanarak elde edeceğiniz oyun gelişmelerinden birkaçı. Bu özellikler ve çok daha fazlası, şimdi konsolda oynanan oyunlara özel olarak tasarlanmış yeni, göz alıcı Philips Momentum monitörleri ürün grubunda bulunabilir.

En sürükleyici deneyimi elde etmek için, Philips Momentum ürün grubunun ilk monitörü 43 inçlik Philips Momentum 436M6VBPAB modelinden başkasını aramayın. Devrim niteliğindeki bu monitör, ev eğlencesine yönelik olarak ancak özellikle günümüz konsol oyuncuları düşünülerek hazırlandı.

Ödül kazanan bir tasarıma ve en yeni teknolojiye sahip bu model, birinci sınıf bir görüntü performansı ile gayretsiz bir şekilde akıcı oynanabilirlik için hızlı ve değişen yenileme hızlarına uyum sağlayarak televizyonun olumsuz yönlerini ortadan kaldırıyor. Sonuç olarak oyuncular teknolojik aksaklıklar ve kısıtlamalar hakkında endişelenmeyi bırakıp bunların yerine tamamen oyun deneyimine yoğunlaşabiliyorlar.

Philips Momentum 436M6VBPAB modeli, kullanıcıların başka her şeyi bir kenara bırakıp o anı yaşamalarını sağlayan pek çok özel özelliği sayesinde, konsol ile oyun oynayanlara, televizyon monitörlerinde oyun oynayanlarla karşılaştırıldığında net bir avantaj sağlıyor.

Gerçekçi grafikler
 
Harika görüntü kalitesi, daha ilk görüşte, Philips Momentum 436M6VBPAB modelini diğerlerinden ayırıyor. Nefes kesici, ultra net 4K UHD çözünürlük (3840x2160 piksel), 43 inçlik, bonkör VA panelinde kusursuz bir doğruluk sağlıyor. Ultra Wide-Color Teknolojisi daha doğal yeşiller, canlı kırmızılar, daha derin mavileri garantilediği bir renk yelpazesi ile modeli taçlandırıyor. Üstelik bütün bunlar, genellikle seçili, birkaç üst düzey televizyona ayrılmış yenilikçi bir yarı iletken teknolojisi olan Quantum Dot Teknolojisi ile daha da geliştiriliyor. Ama hepsi bu da değil: Momentum 436M6VBPAB modeli dünyanın, yeni VESA DisplayHDR™ 1000 standardını elde eden ilk ekranı, bu da üstün parlaklık, derinlik ve nüans ile daha gerçek ve capcanlı görseller anlamına geliyor. Seçili oyunlarda 4K çözünürlük ve HDR (High Dynamic Range- Yüksek Dinamik Aralık) sağlayan en yeni konsollar sayesinde, Momentum 436M6VBPAB modeli, oyuncuların gereksinim duyduğu müttefik.

Kesintisiz aksiyon
 
Göz alıcı görünümüne rağmen, Momentum 436M6VBPAB modeli yalnızca dış görünümden ibaret değil. Gerçek bir konsolla oyun monitörü olduğundan, oyuncuların elini kuvvetlendirecek pek çok özellik ile donatılmış bir şekilde sunuluyor. Yüksek performanslı bir video kartı senkronizasyon teknolojisi olan Adaptive Sync, yaratılan görüntünün kare hızını ekranın yenileme hızı ile eşleştirerek eşleşmeyen karelerden kaynaklanan kırılmayı ve tutukluluğu ortadan kaldırır ve düşük girdi gecikmesi de daha hızlı görsel geri bildirim ve tatmin eden hareket oyunu için cihazdan ekrana iletilme süresini azaltır. Üstelik Philips monitörüne özel piksel overdrive teknolojisi SmartResponse, hız yüklü oyunlarda ve filmlerde, mümkün olan en düşük gecikme ile, hayalet görüntü ve bulanıklık olmayan görüntüler sağlıyor.

Sürükleyici eğlence
 
Momentum 436M6VBPAB modeli, film ya da televizyon izlemek gibi diğer sıradan eğlence türleri için de mükemmel. Bunun nedeni monitörün yalnızca renk performansı ve tepki verebilirliği değil, aynı zamanda da görüntüleme deneyimini eşsiz bir biçimde sürükleyici kılan ek bir teknoloji: Ambiglow aydınlatma teknolojisi. Özellikle filmlere, spor müsabakalarına ve oyunlara çok uygun olan Ambiglow, ekranı genişleten ve eğlenceyi yoğunlaştıran bir sıcak ışık halesi yayıyor. Dahili bir işlemci ise görüntü içeriğini analiz ederek ışığın rengini ve parlaklığını görüntüye uyacak şekilde sürekli uyarlıyor. Momentum 436M6VBPAB modeli, iki adet, yüksek kaliteli, dahili DTS Sound™’a sahip, 7 vat’lık stereo hoparlörler sayesinde sıradışı bir ses de sunuyor.

Kullanıcı dostu uygulanabilirlik
 
Momentum 436M6VBPAB modelinin tasarımcıları, ürünün hem görsel olarak sofistike hem de olabildiğince pratik ve kullanıcı dostu olmasına gayret etti. İşte bu yüzden monitör, geliştirilmiş bağlantı seçenekleri için USB-C desteğine, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, ve HDMI 2.0 video sinyal girişlerine sahip. Ayrıca gelişmiş çoklu görev yürütme için MultiView’e sahip iki kaynağı ve genişletilmiş çok yönlülük için dahili USB 3.0 aygıtı da bulunuyor. Momentum 436M6VBPAB modeli, kullanıcıların çok sayıda bağlı cihazı kolaylıkla kontrol edebilmelerini sağlayan Philips EasyLink uzaktan kumandası ile sunuluyor.
İşte temel olarak bu özellikler, modelin televizyonlardan farkını ortaya koyarak yüksek beklentili konsol oyuncularının birbirinden çok farklı olabilen gereksinimlerini karşılamasını sağlıyor.

Üst düzey malzemelerden üretilmiş ve konsol oyununu ve eğlenceyi herkes için gerçek bir zevk haline getirebilmek için gereken her özellik ile donatılmış Momentum 436M6VBPAB modeli, anı yaşamak için bir çağrı özelliği taşıyor.

Comments