İşe dönüş 2018: Philips monitörleri ile “yeni iş yılı”nı hiç olmadığı kadar üretken kılın


İşe dönüş 2018: Philips monitörleri ile “yeni iş yılı”nı hiç olmadığı kadar üretken kılın
  • Philips monitörleri, alanı ne olursa olsun tüm profesyonellerin üretkenliklerini optimize etmelerini sağlıyor
  • En yeni Philips monitörleri kolaylık, performans, konektivite ve daha fazlasını sunuyor 
  • Geniş yelpazede yer alan özellikler ve seçenekler ise, herkese hitap eden bir şeyler olması demek 
Amsterdam, 28 Eylül, 2018 - Lider teknoloji şirketi ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, profesyonel kullanıcıların verimlilik kazanması ve üretkenliklerini artırmaları için zengin çeşitlilikte monitörler sunuyor. İster tasarımcı ya da mimar olun, ister film montajlayın ya da fotoğrafçı, yönetici veya muhasebeci olun, işe geri dönülen şu günler, tüm alanlardaki profesyoneller için sunulan çözümleri keşfetmek için ideal bir zaman. Yüksek performanslı görsellerden kolay konektiviteye, akıllı kolaylıktan gelişmiş çok yönlülüğe kadar Philips monitörlerinde herkes için bir şeyler var.
Philips 243V7QJABF: Profesyoneller için çok yönlü mükemmel ekran

Optimum üretkenlik için olmazsa olmaz özellikler

Renk doğruluğuna ve tutarlı parlaklığa her an gereksinim duyan her profesyonel, Philips 243V7QJABF modelini sevecek. Bu model, kenardan kenara canlı, keskin görüntüler sunan, kusursuz, her alanda başarılı bir ekran. 24 inçlik IPS LED paneli, ekstra geniş görüntüleme açıları ve dikkate değer bir canlılık sunuyor. 16:9 Full HD ekranı da hiçbir ayrıntıyı kaçırmayan ve capcanlı görüntüleri garantileyen mükemmel bir görüntü kalitesi sağlıyor. Monitörde ayrıca Flicker-Free teknolojisi gibi performans artıran bir dizi özellik ve gözleri koruyan LowBlue Modu, kâğıttan okur gibi bir deneyim için EasyRead modu ve çok daha fazlası da bulunuyor.
Philips 243S5LHMB ile verimli çalışma ve maksimum üretkenlik

Verimli bir performans ve maksimum üretkenlik için gereken tüm olmazsa olmaz özelliklere sahip bir monitör arayan profesyonellerin, Philips 243S5LHMB’den başkasına bakmalarına gerek yok. Modelin özellikleri arasında ayrıntılı görüntüler için 16:9 Full HD bir ekran, canlı renkler için LED teknolojisi ve kullanışlı bir Ekonomi moduna sahip SmartContrast bulunuyor. SmartErgoBase taban ile donatılmış 243S5LHMB, uzun bir iş gününün fiziksel yorgunluğunu biraz olsun rahatlatmak için kullanıcı dostu ergonomik ayarları da mümkün kılıyor. Yerden tasarruf etmenizi sağlayan kompakt tasarımı ve VESA montajı ise modelin, en dar ofis alanlarına bile koyulabileceği anlamına geliyor.
Philips 272B8QJEB kristal netliğinde görüntü ve grafik kalitesi garanti ediyor

Üst düzey performans için birinci sınıf özellikler

İşte bu V ve S modelleri, üretkenliklerini artırmak için profesyonellerin gereksinim duyduğu olmazsa olmazları sağlarken Philips monitörleri ayrıca ek bir profesyonel avantaj arayanlar için kapsamlı bir dizi birinci sınıf çözüm de sunuyor. Bu ekranlar arasında da Philips 272B8QJEB ve Philips 221B8LJEB var. 272B8QJEB modeli, işlerini en iyi şekilde bitirmeleri için ihtiyaç duydukları her şeyi profesyonellere sunuyor. 27 inçlik bu monitör, Quad HD yüksek performans panellerine sahip Crystalclear görüntüler sağlıyor, bunların temel özelliği ise görüntüleri ve grafikleri canlandıran yüksek yoğunluklu piksel sayısı. CAD-CAM, 3D grafikler ya da karmaşık hesap tabloları gibi profesyonel kullanımlar için, Philips’in bu ekranı gerçekten muhteşem bir performans sağlıyor.
Philips 221B8LJEB: Enerji tasarruflu ve çevre dostu

Üzerine düşeni layıkıyla yerine getiren Philips 221B8LJEB, yaşam gibi gerçek bir görüntü için canlı ayrıntılar, yüksek parlaklık, sıradışı kontrast ve gerçekçi renkler veren gelişmiş Full HD 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip. Bütün bunlar, SmartImage teknolojisi ile dinamik olarak optimize ediliyor. Çevreyi düşünenler için ise bu monitör, TCO Edge’e sahip %85 oranında tüketici sonrasında geri dönüştürülmüş plastik kullanan sürdürülebilir çevre dostu bir tasarımın ek faydasını da ve sıfır vatlık bir şalter sayesinde sıfır enerji tüketimi de sunuyor.
Philips 272B7QUPBEB sayesinde nefes kesici görüntülerin tadını çıkarın

Ek kolaylık için artırılmış konektivite

Günümüzün profesyonelleri hiç olmadığı kadar daha çok yollarda. İşte bu yüzden, çoklu görev yürütme çalışma günlerinin standart bir özelliği. Philips’in USB-C kenetleme monitörleri, potansiyellerini en çoklaştırmak ve zamanları en iyi şekilde değerlendirmek için bu profesyonellerin tam da ihtiyaç duydukları şey. Crystalclear QHD 2560 x 1440 görüntülere sahip Philips 272B7QUPBEB, göz kamaştırıcı görselleri, dar çerçeve ekranını, sürdürülebilir, çevre dostu bir tasarımı, USB-C kenetlemenin rahatlığı ve kolaylığı ile birleştiriyor. Yakında piyasaya çıkacak Philips 328P6VUBREB ise, High Dynamic Range (HDR - Yüksek Dinamik Aralık) ve 10-bitlik IPS teknolojisi sayesinde daha da mükemmel bir hale gelen canlı ve keskin UltraClear 4K UHD görüntüleri sunuyor. Her iki model de, güvenli bağlantılar ve eş zamanlı diz üstü bilgisayar gücünün sağlanması ve şarjı, USB 3.1 yüksek hızlı veri iletimi ve veri güvenliği için dahili RJ-45 Ethernet için USB-C teknolojisinin gücünü sonuna kadar kullanıyor.


Yakında: Philips 328P6VUBREB

Comments