AOC oyun monitörleri – G1 Serisi için yılbaşı ağacının altında yer açın

AOC oyun monitörleri – G1 Serisi için yılbaşı ağacının altında yer açın

Amsterdam, 29 Kasım 2018 – Ekran uzmanı AOC, sevdikleriniz ya da kendiniz için en iyi yılbaşı hediyesi fikirlerinden biri ile karşınızda: yepyeni bir oyun monitörü! Yılbaşı tatilinin yaklaşmasıyla birlikte AAA oyunları sanal ve fiziksel mağazaların raflarını doldurmaya başladı. Bu oyunların keyfini çıkarabilmek için de AOC’nin en yeni oyun monitörlerini edinmenin tam zamanı. Piyasaya yeni çıkarılan G1 Serisi çekici kavisli tasarımı, 144 Hz yenileme oranı, 1 ms’lik MPRT (Moving Picture Response Time - Hareketli Görüntü Tepki Süresi) ve herkesin zevkine uygun, üç farklı ekran ölçüsü seçeneği ile - 24 inç (59.9 cm), 27 inç (68.6 cm) ve 31.5 inç (80 cm) - ile size paranızın karşılığını en iyi şekilde sunuyor.


En iyi yılbaşı hediyeleri:
AOC C24G1 (solda) ve AOC G2590PX/G2

Heyecan verici ve uzun süredir beklenen pek çok AAA oyununun piyasaya çıkması ve oyun istasyonlarını donatan çeşitli indirimler ve fırsatlar ile, kış mevsimi oyun tutkunları için gerçek bir keyif niteliğinde. Oyuncular için mükemmel hediyeyi bulmak için bundan daha uygun bir zaman olamaz.

Kışın düzenlenecek uzun oyun oturumlarına en iyi şekilde eşlik edeceklerden biri, ultra ince çerçevelerin ve aralarında FreeSync, 144 Hz yenileme oranı, 1 ms’lik MPRT (Hareketli Görüntü Tepki Süresi) ve yüksekliği ayarlanabilir ergonomik bir ayağın da bulunduğu, oyuncuların en sevdiği özelliklere sahip kavisli bir AOC oyun ekranı olacaktır.

Oyuncular sıklıkla bir oyun monitörünün sürükleyicilik, isabet hassasiyeti ve oyundan alınan keyifte ne kadar büyük bir fark yaratabileceğini unuturlar. İşte bu yüzden AOC, bunların niçin önemli olduğunu ve G1 Serisi monitörlerinin neden mükemmel tercih olduğunu açıklıyor:
  • 144 Hz yenileme oranı: C24G1, C27G1 ve C32G1 monitörleri, sıradan monitörlerin 60 Hz’lik yenileme oranlarına kıyasla saniyede 2.4 kat daha fazlası kadar kare göstererek oyun ile “bağlantı kurmuş bir his” yaratırlar.
  • 1 ms MPRT (Hareketli Görüntü Tepki Süresi) ya da 4 ms GtG (Griden Griye): Piksel geçiş sürelerini düzenleme amaçlı 4 farklı piksel overdrive (hız aşırtma) ayarının yanı sıra, oyuncular aynı zamanda yenileme hızı ile eşzamanlı  çalışanarka aydınlatmayı devreye alarak, parlaklık ve tam anlamıyla tepki veren, bulanıklık içermeyen görüntüler arasında optimum bir denge tutturmak amacıyla ayarlanabilen MBR (Motion Blur Reduction- Hareket Bulanıklığını Azaltma) özelliğini etkinleştirebilirler.
  • Zengin kontrasta sahip VA paneli: VA (Vertical Alignment- Dikey Hizalama) ekranı, TN ya da IPS panel türlerinin en iyi özelliklerini bir araya getirir, bir başka deyişle TN panellerinin hızlı yanıt verebilirliği ile IPS panellerinin renk doğruluğunu ve geniş görüntüleme açılarını birleştirerek ikisini de  3 kat daha yüksek bir kontrast oranı ile geçer (3000:1 statik kontrast oranı).
  • Kavisli panel (24 inç için 1500R, 27 inç ve 31.5 inç için 1800R): G1 Serisi monitörlerinin kavisi, kullanıcıların sanki monitör onları sarmalıyormuş ve üzerindeki görseller de onları çevreliyormuş gibi bir his duymalarını sağlar. Ayrıca kavisli bir ekran, iki yanda kalan içerik için de daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunar. 
  • FreeSync: Değişken yenileme hızı desteği, monitörün yenileme hızını, GPU’nun (desteklenen AMD GPU’lar ile) kare hızı ile eşleştirmesini sağlar. Böylece hem kırılmayı, hem de tutukluğu, hem de kırılmayı gidermek için V-Sync’in etkin hale getirilmesinden kaynaklanan yüksek girdi gecikmesini ortadan kaldırır.
  • Oyun odaklı özellikler: G1 Serisi’nde oyunculara yönelik de pek çok kolaylık sağlayan özellik bulunuyor: Renk doygunluğu düzeylerini ayarlamak için AOC’nin Game Color (Oyun Rengi), farklı oyun türleri için önceden tanımlanmış ayarların kolayca seçilebildiği Oyun Modu Ayarları, nişan göstergesi için Dial Point ve daha uzun süren bir oyun keyfi için Düşük Mavi Işık modu ile Flicker-Free teknolojisi ve daha da fazlası…
Espor tutkunları da AOC’nin en yeni çıkan özel monitörüne bir göz atmalılar. AOC ve G2 Espor ekibinin ortaklığı ile ortaya çıkan G2590PX/G2 modelinin, 1920 x 1080 çözünürlüğe, FreeSync desteğine ve 1 ms tepki süresine sahip, 3 taraftan da çerçevesiz bir TN paneli bulunuyor. G2590PX/G2, resmi G2 Espor samurai dizaynı ve logosu ile hoş bir biçimde hazırlandı ve tutkulu oyuncuların masalarını tamamlamak için de benzersiz bir tasarım sunuyor.

G2590PX/G2, 419 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasada bulunabilir.

G1 Serisi ise şu anda üretici tarafından tavsiye edilen şu fiyatlar üzerinden bulunabilir: C24G1 için 239 USD, C27G1 için 289 USD ve C32G1 için 349 USD.

Comments